Meddig fogja bírni akkuról a Nomus?

Energiakalkulátorunk segítségével most megtudhatja

Mostantól autó akkumulátorról is üzemeltethető bármelyik Nomus  rágcsálóriasztónk egy külön rendelhető vezetékkel, melyet az akkumulátor pólusaira kell csatlakoztatni. Ez praktikus megoldás az olyan helyekre, ahol nincs kiépítve villamos hálózat.
Energiakalkulátorunk segítségével most megtudhatja, hogy meddig üzemelne a kiválasztott rágcsálóriasztó az Ön 12 voltos akkumulátorával.
A készülék csatlakoztatásakor a készülék 1-3 hangjelzéssel jelzi az akku töltöttségi állapotát. (3 hangjelzés esetén van teljesen feltöltve, hasonlóan mint a vadriasztóknál)
Ha véletlenül fordítva raknánk rá a csipeszeket az akkumulátor pólusaira akkor sincs baj, a beépített polaritásvédelemnek köszönhetően a készülék nem fog tönkremenni.

A kiszámolt értékek tájékoztató jellegűek, az üzemidő függ az akkumulátor állapotától és típusától is!

Nincs a Közelben villamos hálózat?
A Doxmand rágcsálóriasztók már akkumulátorról is üzemeltethetőek!
Egyszerű használat
Beépített feszültség mérés és polaritás védelem!
Hosszú üzemidő
Energiatakarékos vezérlés

Ultrahangos vad- és rágcsálóriasztók?

Igen, termékeink ultrahangot bocsátanak ki, mely a hanghullám azon tartományába tartozik, melyet az emberi fül nem képes érzékelni. Ezzel szemben nagyvadaink hallása érzékenyebb, így ezt a hanghatást veszélyként fogják fel és menekülni kezdenek. Riasztóink ezáltal nem bántják az állatokat, csak elriasztják az adott területről.

Kérdése van? Keressen bátran!

06 30/692-8785
info@doxmand.hu
Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

© Doxmand Hungary Kft. 2018